tirsdag 31. januar 2012

Prinsesserommet

God morgen alle sammen. Ikke så ofte det er så ryddig på prinsesserommet. Det er et lite rom som vi har prøvd å utnytte så godt som mulig. En uke fra i dag så kommer huset ut for salg på finn. Blir veldig spenndene å se hvor fort det går. Takk for alle koselige kommentare fra dere<3 Det er så koselig. Å velkommen til nye følgere.
Ha en fin dag<3
Klem


mandag 30. januar 2012

lørdag 28. januar 2012

Rosendal sitt servis er bare rå lekkert<3 Når vi tok bildere av huse i går så fikk jeg låne litt av rosendal servise til min gode vennine<3 De har vel hele sierien i alt fra lysestaker, glass og boller. Vi har begynt å samle litt vi også. Men det er jo så mye og så fint. Nytt boligpluss blad er på plass også. Så nå er det bare å kose seg.
Klem

fredag 27. januar 2012

Ha en fin helg




Det var kjempe gøy å leke seg med teipen fra panduro. Inspirasjonen kommer fra bloggen Stylinzimo. Da er bildene av huse tatt. Så nå er det helg eller ikke riktig enda da. Vi skal bruke fredags kvelden på å rydde kjelleren å så er det helg<3 Ha en fin helg alle sammen.
KLEM<3


torsdag 26. januar 2012

En ekstra seng

Det er ganske mye å gjøre i et hus før de kommer å tar bilder,takstmann og visninger. I sommer så pussa  vi opp og lagde kontor av lofte og lagde gutterom av soverommet. Men når vi skulle ha takstmannen her så måtte vi gjøre om gutterommet til gjesterom. Så vips så hadde vi fått et soverom til. Å som jeg gleder meg til fotografen kommer i mora tidlig. Nå har vi ordna og styra mye.
Klem<3



My office



Kontoret har jeg vel alderi vist dere,men nå fikk jeg tatt noen bilder der opp. Holder på å rydde og vaske så alt er klart til i mora.
Ha en fin dag alle sammen<3

Naturligvis

Denne boka er på ønskelista. Er det noen som hvet om  den er bra? Har ikke sett på den ,men hørt at den er veldig fin.
Ha en fin dag.
Klem


onsdag 25. januar 2012

Det er ikke bare bare å skal selge et hus. Har mala og styra rundt i helle dag .Nå har jeg funnet sofan min og Macen<3 Til fredag skal vi ta bilder så da må alt være i skjønneste orden.Så mange ideer i hode om åssen jeg vil ha det, men de vil liksom ikke ut. Så da drømmer vi oss litt bort i Tine K home sine nydelige ting<3 Står masse på ønskelisten hos de når vi får nytt hus.
Tusen takk for mange koselige kommentarer<3 Det er så koselig hver gang <3
Klem

søndag 22. januar 2012

Ha en fin uke alle sammen

Dette bilde har min gode vennine laget til meg for noen år siden<3

Ny uke nye muligheter.Ha en fin uke alle sammen<3
Klem




fredag 20. januar 2012

Drømmer

kremmerhuset.no
Sitter å drømmer meg helt bort i nytt hus,kjøkken og bad. Gleder meg så utrolig mye til nytt hus. I dag fikk vi takst på huse. Vi ble veldig fornøyd med den,men vi venter på to til så blir spendenne å se. I mens har jeg funnet vei en til kremmerhuset ting & sånt. Satt sammen litt av hva jeg kunne tenke meg. De har jo så utrolig mye fint til en billig penge<3Så nå må jeg ta turen inn å se om alt har kommet inn i Tønsberg.
Ha en fin helg<3

torsdag 19. januar 2012

Ønsker alle en riktig god helg<3.Dette har vert en super fin uke med mye spenndene og gøye ting.Nå tar vi helg å slapper av litt. Neste uke blir nok enda mere spennende. Et bilde fra kjøkkene i dag også.
Det er loppemarked på Eiktoppen denne helgen også.
Lørdag:10.00-16.00
Søndag:12.00-16.00
Ha en super fin helg alle sammen<3


spennende dag


God morgen alle sammen. Da er dagen her.Veldig spenndene å se hva meglerene sier. Har ordna litt i skape fått på plass litt mere ting.



Det bli en i ika tur her om dagen å der hadde de rosa kaffe kopper til kaffemaskinen<3 Så måtte jo ha noen sånne med hjem.på grunn av den mørke tapeten på kjøkkene så blir ikke bildene så veldig fine der inne,men men..Fikk litt bedere nå en forje gang.
Ha en fin dag alle sammen<3
Klem




onsdag 18. januar 2012

Tine K home og lopper



I går ble bloggen min valgt ut sammen med 49 andre bloggere av 200 bloggere på kremmerhuset ting & sånt sin blogg. Det var veldig moro. Å hvite at noen liker det du gjør,det varmer godt det<3
Tusen takk for alle koselige kommentarer på bloggen min.Setter stor pris på de<3

Idag har vi fått inn litt vår blomster. Fikk en del Tine K home potter til jul. Og de har kommet godt med. Har blitt veldig glad i de. De store var litt vanskelig siden de er runde og så store,men nå er de i orden og ble veldig fornøyd. 


LOPPE FUNNE MITT <3

Denne puffen er en gammel soveromms puff som man kan lukke opp å ha ting oppi. Fargen var blå på kanten nederst og gul akti resten. Men jeg malte den hvit og trakk om toppen. Min kjære vennine har vert så snill å strikka en topp til meg også<3. Ble veldig førnøyd nå. Før hadde jeg kasser på gulve til dvd. Men jeg måtte tørke støv av de hver dag å det gidder ikke jeg. Så fant vi denne og vips så fikk dvd og ladere til macene et sted å bo<3
Ble mye bilder i dag gitt,men men...

Ha en super fin dag alle sammen<3
Klem



mandag 16. januar 2012

Vår&sommer

Hm.com
Drømmer om vår & sommer.
Hadde vert så deilig å sett sola litt mere.Vinteren har jo ikke akkurat vert så fin i år/fjord.Kan god få litt snø også,men vis dette er vinteren så vil jeg heller ha vår og sommer<3Hm har jo så mye fint i sin nye kollisjon.Blir så glad å se på den. Tror rosa har blitt min nye farve. I dag begynner vi å gjøre i stand til meglerenne kommer på torsdag. Å som vi gleder oss. 
Ha en super fin dag alle sammen<3
Klem

rosa loppe helg

Rosa vase fra helgas loppe funn<3

Nytt loppe funn i helga<3
I dag var det nesten vi kjøpte nytt hus. Men vi får vel gjøre det i riktig rekke følge først tror jeg. Til torsdag kommer det to meglere som skal takstte huset vårt. Blir så spenenne. Tenkt om vi finner drømme huset med vaskerom og alt vi savner her. Det blir deilig det.I helga var vi en tur på loppa. Å da ble det jo med noen ting hjem. Stolen skal jeg trekke om og male med den berømte drivved beisen. Må nok prøve meg litt frem.Litt usiker på om den blir fin med drivved eller hvit?? Men måtte bare vise dere et bilde før jeg begynte.Ryggen har jeg alt tatt av.Der var det en  rød pute. Litt rosa detaljer har jeg også fått inn<3 Mange som ikke syntes det var noe fint,men det hører vi ikke på for det blir rosa detaljer fremover nå<3
Ha en super fin uke alle sammen.
KLEM<3

fredag 13. januar 2012

Kose dag

Med oreo cupcakes<3
I går kosa jeg og prinsessa oss med deilige cupcakes<3 Oppskriften er fra lisje astrid sin blogg. Hun er super flink til å bake å deler gjerne sine oppskrifter<3 Vi skal bare kose oss å slappe av i helga. Ønsker alle en riktig god helg=0))
Det er loppemarked på Eiktoppen.
LØRDAG:10.00-16.00
SØNDAG:12.00-16.00
Klem

fredag 6. januar 2012

home made

Endelig har jeg blitt ferdig med peaceputa mi. har hatt lyst på sån en stund,men så har jeg ikke funnet noen fine så begynte på min egen. Home made! Er jo litt koselig når man har lagd det selv. 
Måtte jo vise litt av det jeg fikk til jul også da. Ble veldig fornøyd med ny lampe på kjøkkene og ny lykt på stueborde<3 
God helg alle sammen<3




Vår & sommer

www.kremmerhuset.no
www.blackballoon.se
Å som vi gleder oss til vår & sommer. Ikke så mye som ser ut som sier vinter. Snøen har vi heller ikke sett så mye til. Så da kan vi vel ønske oss vår snart. Kremmerhuset har fått så mye fine inn i nettbutikken.Må vel bli nytt kaffeservis nå. Litt usikker på hvem farge jeg skal ta. Ikke så lett med så mange fine farger.
Er vel ikke noe i tvil om at jeg har forelska meg i tine k home. Å nå har de kommet med ny koliksjon. Gleder meg masse til det kommer ut i butikkene. Har en følelse på at rosa kommer til å gå igjen i huse i 2012. Men tiden for se. Har en mann som ikke var så lysten på det.
Ha en fin dag<3


søndag 1. januar 2012

God nytt år!
Noen bilder fra borde i går. Ikke så mye på det,men enkelt og greit. Var lit i det seineste lage å skulle kjøpe blomster. Så det ble ingen,men men det ble et greit bord for det.

Maten i går var helt himmelsk. Vi kosa oss både store å små. Er så heldig at jeg har en samboer som syntes det er veldig gøy å lage god mat. Har en vennine som også syntes det er gøy å lage mat, å som er veldig flink. Så da var vi så heldig at de to sto for maten i går. Vi fikk biff på partyseng til middag og bravnis muffins,vanilje is,sjokolade biter,bringebær og melis til desser<3



Å sist men ikke minst så fikk jeg disse flotte rosene av min gode vennine og hennes man<3 Det passa perfekt nå som julen er på vei ut døra. Da trenger man noe nytt<3
Ha en fin kveld<3