torsdag 28. juni 2012

London baby!!


Da er kofferten pakket og vi klar for London tur. Vi skal besøke lille broren til min samboer. Han flyttet til London i september i fjord for å studere ferdig, men vi tror vel at han kommer til å bli der også etter at han er ferdig med studiene. Han trives veldig god og funnet kjærligheten der borte også<3 Men her kommer vi på helge besøk. Gleder oss masse, har alderi vert i London før så blir veldig GØY.

Det er jo så mye fint å se på der borte, så litt synd at det bare blir en helg. Men da får vi heller ta flere turer. Blir deilig å koble litt av fra byggeplassen vår. Rørleggeren kommer til mandag så har jo ikke akkurat tid til å dra, men man sier vel ikke nei takk når man får en tur.
Har lagt ut masse inspirasjon bilder av barnerom og kjøkken på facebook siden. Trykk HER! for å se. Ble så mange bilder så gjorde det sånn. Prøver å få litt tips og ideer til barnerommet. Men ikke lett. Tror jeg kommer til å bruke lang tid.

Ønsker alle en riktig fin helg alle sammen<3
Kos der masse.

mandag 25. juni 2012

HIPP HIPP HURRA!
















Hurra!!
 For kremmerhusets blogg som er 1år. I den anledning feirer de med en konkurranse. Så hiver meg på denne. Dette er min collage av hva jeg ønsker meg hos kremmerhuset ting & sånt. Gå inn å se på konkurransen HER! 
Lykke til<3

søndag 24. juni 2012







I helgen har vi bare koset oss med gode venner og familie. På fredag var vi i bursdag til en god vennine, ut kledd som Catwoman og sjørøver. Hadde en super fin kveld. Selveste St.Hans  feiringen ble hjemme i alle pappeskene våre. Men et koselig bord fikk jeg og prinsessa laget. Helt til mannen i huset begynte å renne og klø i øynene, da var det bare å få de fine blomstene ut! Men vi kosa oss med familie, venner og god mat selv om blomstene måtte flytte ut. 
Ikke akkurat så fine bilder , men tok de med. Vi har ikke kommet så veldig mye mere i orden enda, men vi trives veldig god i det nye huset. Sånn er det bare når man har kjøpt et hus som alt må pusses opp i.

Ønsker alle en fin uke<3 

mandag 18. juni 2012

Rosa!








Om 5 uker blir prinsessa 4 år. Så her planlegges det mye rosa om dagen. Hun vet godt hva hun vil ha. I dag har vi kjøpt inn stoff og ting til krona. Her skal det blir rosa og hvit. 

Dette søte kaffeserviset kjøpte jeg får en stund siden på den nye blomsterbutikken ROSEGÅRDEN HANDLERI, som ligger i Tønsberg/ Presterød. Så hyggelige og blide damer som jobber der. De har blomster, brukte og gamle ting og nye ting til store og små. De har egen side på facebook se HER!

Ønsker alle en fin uke<3

søndag 10. juni 2012

Endelig!








Da var taket ferdig.Mannen og god hjelp fra familien så ble det ferdig på lørdag. Taksteinen kom på fredag og ferdig lørdag. HURRA!! Vi skal jo også drenere ute, men venter på priser på det enda. Men nå er alt klart så vi kan begynne på kjøkkenet. Badet er ferdig malt så nå er det bare å få inn dusjen. fy å lite som skal til på et stykt bad. 3 liter maling(farge chi) og litt fantasi så ble det badet levlig noen år til. Litt pynt også da. Tusen takk for alle koselige kommentarene dere legger igjen. Setter veldig stor pris på det.
 Ønsker alle en fin fin uke.
 Håper vi får sett sola litt også.
klem<3

torsdag 7. juni 2012

Giveaway!







Så gøy!

Fant denne fine giveawyen inne hos bloggen  MITTSITT. Så lekker klokke<3 Har ønske meg ny klokke en god stund så er jo lov å prøve. Alle kan hive seg på. Se bare HER! En kjempe fin blogg jeg kommer til å følge.
Ønsker alle en super fin kveld<3
KLEM

onsdag 6. juni 2012



Da har takrenner kommet på plass og forkantbord er malt hvite med Drywood. bordtakbeslag og fuglebond kom opp i går , så nå er det bare takstein som mangler. Å den kommer på fredag. Skal bli deilig å bli ferdig med det take så vi kan konsentrere oss 100% om kjøkken. I kveld skal vi hente en skatt jeg fant på finn.no<3 Bildet kommer i morgen. 

Men gud å vi koser oss i den nye hagen, selv om det er en byggeplass. Store og små. Tobeint og firbeinte koser seg som bare det<3

tirsdag 5. juni 2012

Hvit eller grå??




Denne peisen forelska vi oss helt i før vi kjøpte huset. Stor peis i en stor stue. MEN!! Skal vi beholde den hvit eller ha den i betong grå. Nå er den ikke gjort noen ting med. Hva hadde dere gjort?? Syntes betong er veldig fint. Stua er 36 kvm og den skal males hvit +at vi skal ha hvite møbler der også så kan jo være lurt å brekke av med en grå peis?? Hjelp!! Det store rommet skal fylles med ved så det kommer inn litt natur farger også.

Har funnet noen inspirasjons bilder på nett og på bloggen Elisabeth Heier som du finner HER så ser du også en lekker betongpeis.

bolig.no




Trendir.com

Ha en fin dag<3

mandag 4. juni 2012

Baderommet!




Har satt sammen litt av det badet vårt skal inneholde. Den nye dusjen har kommet og er hente klar,  så bare å få opp tempo på malinga nå. Men ikke så lett når man har en jente på 4 år hjemme som gjerne vil hjelpe til. Men som ikke kan male med sånn maling, men vi kommer vel i mål. Det er den første dusjen vi skal ha. Ville ha en helt enkel med tak som ikke var så fargerik. Å hylla fra Ikea har jeg forelska meg helt i siden jeg planla kontor i det gamle huset. Den kan brukes til alt å er bare rå kul. Så blir ikke bare en med hjem fra Ikea. Kurvene skal jeg ha på hylla til og oppbevare JENTE ting i. Har bare litt kan man si. Hare en prinsesse på 4 år i huset så da blir det mye pynt.(Disse er på 30% på kremmerhuset ting & sånt) Stilen her blir nok det samme som vi skal ha i resten av huset sink, natur, tre farger, hvitt, svart og gråt<3
Ønsker alle en fin uke<3 

fredag 1. juni 2012

Ny putekasse

Ble vis to innlegg i dag. Fikk vaska, pussa og skrud på hjula på den gamle kassa mi i dag. Den skal få stå ved balkongdøra , så vi bare kan legge puter og tepper oppi om sommeren. så på en to tre så fikk vi ny putekasse inne. Å maling til bade kom også i hus i dag,så nå er det bare å begynne å male det grusomme badet. Vi skal bare male og friske opp badet som er der nå i første omgang. Så det blir litt koseligere å være der inne. Ny dusj og maling er kjøpt, så nå blir det bra. Badet skal jo pusses opp 100%, men mye annet som må gjøres først i et så stort hus som ingen har gjort noe med på mange mange år.
Riktig god helg, her skal det pusses og males.


I helgen er det loppe helg igjen, håper vi finner noen skatter. Litt sommer følelse i dag, Men 
håper vi ser mere til sola og varmen til uka. 
LOPPEMARKED PÅ EIK.
LØRDAG 10.00-16.00
SØNDAG 12.00-1600
Ønsker alle en riktig god helg!
Klem