lørdag 28. juli 2012

Rosa på byggeplassen!





27.07.2012 var det fire år siden prinsessa vår kom til verden. Så i helgen har vi feiret rosa bursdag på byggeplassen to dager til ende. 
Prinsessa har kosa seg , å så mye fint hun har fått. I dag skal vi nyte dagen ute i sola. Ikke akkurat så mange dager med sol vi har fått i sommer, så må jo bare nyte de dagene som er. 
Ønsker dere en riktig fin dag


KLEM

torsdag 12. juli 2012

Tine k home høst-vinter collection 2012

 Ikke mye som ligner på en sommer ute nå, men da kan vi jo kose oss med 
Tine K Home sin høst-vinter collection. Jeg bare elsker Tine K, og serviset skal få stå å pryde mitt nye kjøkken<3





Elsker duft lysene og i år kan du telle ned vær dag ned til jul<3 I men du nyter den gode duften. Bildene er fra Hviit sin blogg de har også en kjempe fin nettbutikk gå inn HER! <3
Ha en fin dag!!

søndag 8. juli 2012

3 Stk





Da har pipene våre kommet på plass. Ble veldig fornøyd. Blir enda bedre når huset blir malt. 
Da kommer nok taket mere frem også. Mannen er i ful gang med å foré ut kjøkkenet. Det blir et stor kjøkken med mye plass<3 Gleder meg virkelig til det er på plass. Men fy å mye som må gjøres før man får et kjøkken på plass.

Ha en fin dag<3 

fredag 6. juli 2012

Love London!





Å som vi kosa oss i London i helga, men å reise og gå i så mange timer tar på. Så vi var litt slitene på mandagen. Med hjem blei det med en god del ting som jeg har tengt meg lenge<3 Love Ray • Bans sine solbriller. Og jeg som bruker solbriller hele tiden så er det litt greit å ha noen ordentlige solbriller. M•A•C er et veldig bra sminkemerke, og jeg var så heldig å få kjøpt med masse hjem til en billig penge<3


Ha en fin helg!

torsdag 5. juli 2012

Gammelt treverk





SE hva vi fant! Bak alle de gamle tapetene på kjøkkenet var det gamle å fine tre planker<3 De tenkte vi å bruke til sengegavel. Bare pusse og ordne de litt så blir det perfekt!
Man bruker det man har. 

Ønsker alle en fin dag i det deilige været<3

onsdag 4. juli 2012

Endelig!!




 Da er ENDELIG kjøkkenet på vei ned. HURRA!! Så da er vi to skritt nærmere nytt. Kjøkkenet som sto der , er opprinnelig fra 60-tallet men frontene er bytta ut på 80-tallet. Egentlig et fint kjøkken, men mye man måtte gjort vis man skulle beholdt det sånn. Så nå blir det åpen løsning ut i stua. Med stor spise stue i midten som jeg alltid har ønsket meg. Er jo kjøkkenet man er i mest så da vil jeg ha en stor spise stue med slagbenk,puter og gode stoler. Sånn at vi vil være der enda mere.






Kos dere masse i det deilige været. endelig kom sola så i mora går turen på vannet.