søndag 30. oktober 2011

Loppe helg

Hei og hopp alle sammen<3
I HELGEN har det vert masse loppemarken rundt om kring i tønsberg.Det liker vi.Så kommer vel ikke som noe sjokk at jeg kom hjem med noe jeg må male=0))to fine krakker som må males,pusses og trekkes om ble med hjem.Den ene skal få stå i stua.Den andre skal jeg gi til min mamma.
Flaskene på bilde over ble også med hjem.De skal jeg pynte borde med når jentene og jeg skal ha julebord her hjemme.Litt grener og kongler så vips hadde vi litt bord pynt.
På bilde over er også inni det nye skape som jeg malte hvit forje uke.Der er det arveting som står.
Vi er så heldige og arvet masse fine glass,vaser og kaner av våre familier.Disse tingene brukker vi mye så greit å ha i nærheten.

Endelig har sminkekommden min blitt hvit<3Den ble så fin på soveromme.Å så stor plass det var i skoffene.Man får vel alderi nok av skoffer og skap i et hus.
Ha en super fin kveld alle sammen<3
KLEM
3 kommentarer:

 1. Så mye fint du viser fram! Jeg har vært på tur innom alle bruktbutikkene i området denne uka og har funnet SÅ mye fint. Alltid gøy å gå på skattejakt:-)

  SvarSlett
 2. Hei hei

  Må bare si at den kommoden var kjempe lekker, har ønsket meg en sånn så lenge - men pga plassmangel så må jeg nok først ønske meg nytt hus :)
  Syntes du var heldig med loppehelgen også :)

  Ønsker deg en fortsatt god kveld
  og snart god natt
  klem klem

  SvarSlett
 3. For en fin sminkekommode:) Vi har en lignende ståendes på loftet, tror jeg må ta den fram nå å få malt den etter å sett bildene dine:)

  SvarSlett