mandag 24. oktober 2011

Tallerkenhylla

Tallerkenhylla i spisestue delen vår.Denne fant jeg på loppa i våres.Har bare puss og malt den hvit så vips så var den som ny<3Har ikke fått den helt til før nå.men prøver meg litt frem så kommer vel til å bytte på hva jeg har i den.Nå så henger den ved vindue,men til uka flytter den plass til over til andre veggen.For mitt nye vitrineskap skal få lov til å stå der.

I denna kassa har vi samla alle tegnesakene til Amalie Louise.Greit å ha alt på et sted.Denna kassa er vel en av de første tingene jeg kjøpte på loppa når jeg begynnte å samle på kasser.Den var ikke veldig pen,men litt hvit maling,pussing og en runde med såpe så ble den helt perfekt.Men alt skal flyttes over til andre veggen.Er litt spendt på åssen det blir.

En som ble veldig glad for sparebøssa fra Hilse Heimdal.no 
Anbefaller alle å ta en titt innom der<3
Ha en super fin kveld alle sammen<3


2 kommentarer:

 1. Så fint du har pyntet det i tallerkenhylla, har en loppehylle jeg med men plages veldig med pyntinga av den, nå er det bare gamle fat og litt stæsj, mulig den blir byttet ut med et gammelt bilde om en stund, forandring fryder, he,he :))
  Kjempefint bilde av prinsessa også, ja mye fint å få kjøpt hos Hilde :)

  Ønsker deg en fortsatt fin Tirsdag
  Klem Mette :))

  SvarSlett
 2. Takk=0))det tok sin tid før jeg fant åssen jeg ville ha den,men kommer sikkert til å skifte ut litt nå å da=0))Så hyggelig at du liker det du ser.Klem

  SvarSlett