tirsdag 10. april 2012

Planer


Håper alle har hatt en super fin påskeferie. Vi har kosa oss masse med familie og venner<3 Ikke veldig koselig vær ute i dag, men da koser vi oss inn med lykter. for tiden så bor vi i pappesker og er klare for å flytt til moffa på lørdag. Har funnet masse fint på salg i porsgrunn i dag. Litt kjedelig å bare pakke alle de nye tingene ned, men blir jo så gøy med nye ting i nytt hus<3 
Endelig har jeg fått tak i en rund pute til<3 Ble så glad i den jeg fikk til jul at jeg måtte ha noen til. Endelig skal drømmen om hvit hus med grå takstein bli virkelig<3 Å som vi gleder oss. Men veldig usikker på åssen kjøkken vi skal ha?????? Den hvite store glassvasken fra IKEA skal vi ha og hvite fliser det er vel bare så langt jeg har kommet i planlegingen. Er ikke lett så tar i mot tips . Sitter på macen til min samboer i dag for solgte min i går. Planen er å bare bruke macen på kontoret å ikke sitte i stua. Vi får se på det da.
Tusen takk for koselige hilsner<3 er super koselig. Ha en fin fin dag videre<3 

1 kommentar:

 1. Så moro med planlegging! Ikke lett å velge nei!
  Vi har selv Ikea kjøkken og veldig fornøyde!
  Jeg ville nok valgt noe litt mere moderne stil nå som smaken min har endret seg, men veldig fornøyd med Lindingø og hvit porselensvask fra Ikea ja! :)

  LYkke til! gleder meg til å høre hva valget ble!

  Klem

  SvarSlett