tirsdag 5. juni 2012

Hvit eller grå??
Denne peisen forelska vi oss helt i før vi kjøpte huset. Stor peis i en stor stue. MEN!! Skal vi beholde den hvit eller ha den i betong grå. Nå er den ikke gjort noen ting med. Hva hadde dere gjort?? Syntes betong er veldig fint. Stua er 36 kvm og den skal males hvit +at vi skal ha hvite møbler der også så kan jo være lurt å brekke av med en grå peis?? Hjelp!! Det store rommet skal fylles med ved så det kommer inn litt natur farger også.

Har funnet noen inspirasjons bilder på nett og på bloggen Elisabeth Heier som du finner HER så ser du også en lekker betongpeis.

bolig.no
Trendir.com

Ha en fin dag<3

3 kommentarer:

 1. Hei :)

  Så fin og stor peis, kan tenke meg det blir mye peiskos der :)

  Jeg ser for meg at den blir utrolig stilig i betong-grå med vedkubber som innslag fra naturen som sa, til ellers hvite omgivelser.. Er jo fint med ett lite avbrekk som du selv skrev, og kanskje det vil skape litt ekstra stemning rundt peisen da. Tror det hadde blitt virkelig flott jeg.. Blir spennende å se hva det blir til og ferdig resultat! Lykke til :)

  Ha en fin uke :)
  Ida

  SvarSlett
 2. Jeg må nok si meg enig i at jeg tror det hadde blitt et stilig avbrekk i det hvite og hatt peisen grå :) Kan bli litt mye hvitt hvis vegger og alt skal være hvite ;) Lekkert blir det nok uansett kjenner jeg deg rett :)

  SvarSlett
 3. Ja, ikke lett, begge deler veldig fiiint! Men ja, kan være enig med dem over her, ett lite avbrekk til alt det hvite!
  Så utrolig fin peis! *me like*

  Gleder meg til å se resultatet uansett!

  Klem kleM

  SvarSlett