mandag 29. oktober 2012

Stue/Kjøkken


Da har vi fått gjort litt i helga også. Døra ut i gangen har kommet på plass og vinduet er foraut. Peisen kom inn får noen uker siden og har blitt brukt vær dag siden. Nå mangler vi bare  ut foringer på begge dørene og lister så er stue/kjøkken ferdig. Litt små ting også da. Bildelista har jeg bare satt opp masse rammer på får å prøve ut så lenge. Er jo altid noe småtteri som må ordnes eller skal på plass. Men nå gleder vi oss veldig til jul i nytt hus og kjøkken. pepperkaker ble bakt på fredag og store å små kosa seg<3 Kurven til Bella er også kommet på plass<3 Denne uken skal vi rive å beggynne på prinsesse rommet. Planleginga er i boks så bare å sette igang, men min man klarte jo å skade seg for noen uker siden så han får ikke gjort så mye før hånda er bedere. Min sviger far stiler opp og hjelper til når han har tid så får gjort noe. Planleging av nytt bad er i boks også så nå bare gleder jeg meg.

Ønsker alle en fin uke.
KLEM<3

2 kommentarer:

 1. Hei
  fant bloggen din nå, så fin.Fint i stue og kjökken.
  Ble litt usikker, du skriver nytt hus og kjöken, så ser jeg planlegger nytt bad, så jeg sitter å lurer litt, er huset nytt eller ikke ;O)
  ha en fin kveld, flotte bilder du har,
  mvh aina-kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk=0)) Det er et gammelt hus vi har kjøpt, men nytt for oss=0)) vi renoverer et hus fra 1964 så vi har litt å finne på. Ha en fin kveld klem Anette

   Slett